cutia de bomboane

s-a dus un sfert de an. am inghitit luna de luna ca pe bomboane mari cu cirese. si dulci si amare, ca in cutia cu dulciuri le-a amestecat viata ceva de speriat…

cica maine e o zi dificila, astrologically speaking…bine macar ca de asta stiu din timp. nimic nu te pregateste de zile proaste, al naibii de proaste. de curand am spus “uau, am avut o zi normala” si m-am temut de cuvintele mele.  (stiti ca mi-e teama de cuvinte, de dragoste, de furie…) : in sfarsit? normala? ziua? sper ca in curand sa spun “uau, azi am avut o zi fericita”  … atat de fericita incat sa nu mai scriu nimic pe blog, pe facebook (in fine, exagerez acuma :D)

de-abia astept sa plec. verde pe langa asfalt, cea mai faina combinatie pentru o calatorie despre care nu stiu cum va fi dar ma bucur ca e in plan si ma bucur si mai tare ca ma rupe un pic de bucuresti.

life is like a box of chocolates. you never know what you’re gonna get

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “cutia de bomboane”

 1. flori says:

  hm…nu exagerezi…mi-a spus cineva candva ca oamenii fericiti n-au blog si simt nevoia sa scrie. si cred ca avea dreptate, desi nu e un gand confortabil.
  inca mai sper ca-ntr-o zi sa nu mai am blog:))

 2. flori says:

  erata NU simt nevoia sa scrie…vezi…act ratat:))

 3. Lena says:

  This is my motto, too
  with life…

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes