Invitatul, vinerea si eu cu ce ma imbrac?!

multumesc tuturor celor care si-au rupt din timp pentru un timp de urari. ziua de ieri a fost incredibila…m-ati coplesit, emotionat…

cred ca este prima data in toti cei 30 si de ani cand in toate cele 24 de ore ale zile s-au intamplat lucruri minunate…de la surprize neasteptate si coplesitoare la mesaje, la telefoane, sms-uri, urari in direct la radio..toate de suflet, toate cu drag simtit pana in adanc.

nu va merit, asta o voi spune tot timpul

gata, ca ma emotionez tare…acum e vremea sa anunt si lucruri legate de aniversarea Lunii Patrate de saptamana asta

seara de joi e sold-out. nefumatorii sunt constiinciosi, la fel sunt si fumatorii care au ales ca joi sa faca o pauza de tutun :)

pentru vineri se mai pot face rezervari la 021.310.80.48 , oricum ventilatia din club face atmosfera foarte ok pentru toata lumea. da, si pentru fumatori, adica si pentru mine :)

inca ceva foarte foarte important!

Invitatul drag sufletului meu la aniversare este MARIUS BATU! sunt emotionata si foarte incantata ca pe scena alaturi de mine, in ambele seri de concert, va urca un artist atat de special, atat de Altfel…de-abia astept! :) :)

o sa mai fie surprize mici si sper haioase :)

astazi avem repetitia cu toata trupa, se vor stabili detaliile…

evident ca ma tot gandesc “eu cu ce ma imbrac”?! inca n-am habar ce sa fac si cum…

va pup tare

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Invitatul, vinerea si eu cu ce ma imbrac?!”

  1. cristina says:

    aseara am revazut a “n” oara dvd-ul Toma Caragiu-Momente de aur, “Nehotaratul”, si mi-am adus aminte de “eu cu ce ma imbrac?!” superb..da…maro cu maro cu gri cu negru cu alb cu verde. o simfonie de culori. :)) e genial.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes