Concert fara fumuri si Concert de fum. 24 si 25 martie, Bucuresti

Luna aceasta voi sarbatori cu voi 2 ani de la lansarea albumului “Luna Patrata” :) De fapt…VA voi sarbatori, pentru ca si datorita voua Planeta a crescut, a luat forme dupa voia si gustul vostru. Mi-ati dat voie sa ma joc in continuare, sa nu ma ascund dupa masti, sa plang sau sa rad in fatza voastra fara teama de judecata. V-ati jucat, ati ras, ati plans, ati lasat grijile sub scaune. Mai mult decat atat…ati Recunoscut! :)

2 ani de Folk-Jazz sub Luna Patrata inseamna 2 spectacole-concert ce se vor desfasura in Bucuresti, la Clubul Taranului, dupa cum urmeaza:

Joi, 24 martie, Folk-Jazz fara fumuri (concert adresat in special nefumatorilor…sau fumatorilor care doresc sa se lase de fumat – pe parcursul concertului¬† si pauzei intre parti fumatul va fi interzis)

Vineri, 25 martie, Folk-Jazz de fum (concert pentru fumatori si pentru nefumatorii care nu au o problema cu fumul – decent totusi – din club) :)

Mai tineti minte teasingul-ul care anunta lansarea albumului? :D

A urmat apoi si “dezvaluirea”

Acum le-am revazut si eu…Doamneee….au trecut 2 ani…. :)

Concertele aniversare vor reuni pe scena in diverse formule pe cei 5: Adrian Cristescu, Tudor Olaru, Dan Nicolau, Dragos Serbanescu si hai sa ma scriu Alina Manole.¬† Vom avea si un invitat, in cel putin una dintre seri, inca nu il anunt…las suspansul sa creasca :)

Va astept cu tot dragul si cu bratele deschise la “Folk-Jazz sub Luna Patrata – 2 ani pe planeta”

p.s. sunt tot bolnava, racita cobza…azi am avut puseu de febra doar dupa-amiaza….dar ma fac io bine…

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Concert fara fumuri si Concert de fum. 24 si 25 martie, Bucuresti”

 1. Luciana says:

  Trebuie sa te faci bine Alina!Vad ca ai foarte multe planuri….si trebuie sa ne canti si sa ne incanti cum numai tu stii!Sanatate multa!:)

  • Alina Manole says:

   Luciana, multumesc…ma fac bine, trebuie!
   Teddy, bun calcul :D
   Cristina, se fac rezervari deja, cum sa nu! :)

 2. teddy says:

  deci la 10 ani, 10 concerte :))

 3. cristina says:

  Genial. Primul concert de unde nu vin “afumata”…la propriu. Dau zvon la lume si ii adun pe nefumatori. Am un prieten care de fiecare data ma intreaba “e fum?” – De data asta NUUU. Se fac rezervari pt 24?

 4. [...] chiar speria. Dar pana atunci mai e ceva timp asa ca hai mai bine sa ascultam impreuna melodia Alinei Manole, daca tot vorbim despre Luna…fie ea si [...]

 5. claudia says:

  Mai sunt locuri, si pentru cineva din provincie, care s-a trezit in ultimul ceas?:)

  • Alina Manole says:

   locuri se gasesc intotdeauna pentru prieteni :) facem sa fie bine! (sfatul meu e sa suni oricum la 021.310.80.48 in cazul in care veniti in gashka) :)

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes