Ana si Mia – o problema foarte serioasa

rareori gasesc in presa scrisa cate un articol interesant despre un alt subiect decat politica sau pitzi-pong-biz-urile

va recomand sa cititi articolul acesta si sa dati mai departe. iar daca aveti in jurul vostru femei de orice varsta care sa fi facut o obsesie din Ana si Mia…dati-le sa citeasca…lor…parintilor lor.

Ana = anorexie

Mia = bulimie

am intrat si eu pe cateva forumuri cu “viitoare” fotomodele. m-am speriat.

mai jos e un interviu cu Isabelle Caro, una dintre victimele anorexiei, fotomodel. s-a stins in decembrie, iar mama ei s-a sinucis de curand. va avertizez serios ca imaginile sunt socante.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ana si Mia – o problema foarte serioasa”

  1. loopoo says:

    Amaratele astea nu stiu ca barbatii prefera mai degraba una mai cu forme, dar sanatoasa, decat o scobitoare? Probabil visul de a deveni fotomodel le innebuneste, dar eu prefer una grasa si frumoasa, decat o uscaciune de-aia.

    • Alina Manole says:

      Loopoo, problema nu e de ce vor barbatii, ci de o presiune permanenta a esteticului “fusiform” la care sunt supuse adolescentele. Cazurile se intalnesc nu doar in randul fetelor care vor sa devina fotomodele, ci in randul tuturor adolescentelor. A fi slab, de 20 de ani incoace, e motto-ul frumusetii feminine. Efectele sunt pe alocuri cumplite….

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes