cateva poze cu Mosu’ de sambata

stiti ca scriam ca incerc sa conving agentii Mosului Craciun sa gaseasca 10 minute in programul lui foarte ocupat pentru a veni la noi in vizita. nu de alta, dar erau de fata copii mari si mici, cuminti foarte, care aduceau carti pentru alti copii, care urmau sa primeasca si muzica si cate un cadou mic-mic…intelegi voi toate ratiunile pentru care a meritat sa insist!

venirea lui a fost un secret pe care de-abia asteptam sa-l spun…dar am rezistat eroic si cred ca a meritat :)

nu mai zic nimic pentru ca iarasi ma emotionez…multumesc celor care ati fost sambata la concert, asa frumosi si atat de dragi si atat de multi si atat de speciali! va multumesc si pentru ca ati ales drept cadou de craciun albumul “cu drag” si pentru ca ati cantat cu noi…multumesc emiliei si lui manu pentru ca au facut fotografii,  si emiliei din nou pentru ca a filmat pentru arhiva personala tot concertul :) urmeaza concertul de miercuri, 15 decembrie. va fi ultimul concert public de anul acesta din bucuresti. pe 16 suntem la craiova

concert cu funda rosie

alina manole si mos craciun

discutie intre alina manole si mos craciun

sfaturile mosului catre lunatici

Mos Craciun povestind Lunii patrate

Noi i-am cantat lui Mos Craciun

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “cateva poze cu Mosu’ de sambata”

 1. magicb says:

  Surpriza cu Mosul a fost magica si minunata. M-am simtit atat de copil!

 2. cristina says:

  Pentru ca locuinta mea de “iarna” e la tara si am nevoie de o cura in natura, sa uit de strazi pavate, de cinematograf si de net…iti spun de acum un Craciun Fericit si Sarbatori de Iarna cu povesti si oameni de zapada, cu bunici, pisici si pitici, cu gutui si mere coapte …ca in copilarie.

  • Alina Manole says:

   Cristina, uita de toate si pentru cei care nu parasesc asfaltul! Iti doresc sa te bucuri copilareste de toate zilele care-au mai ramas pana la final de an :) sarbatori fericite!

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes