mult “suptces” ca sa zic asa

in timp ce deschisesem aici sa mai scriu una-alta, vad o stire cu “vampirite” romance, care cica s-au adunat intr-un club de fitze din bucuresti sa concureze intre ele (doh! de parca se puteau aduna intr-o bomba de cartier).

eu acum despre ce sa mai scriu?! am mai si auzit vorbind pe castigatoarea sefa, cu o coerenta de invidiat! :D coerenta care sigur a impresionat publicul si juriul format din botezatu.

evident ca ma gandesc, cu “rautate si invidie” ca vor suge sangele (?!) americanilor intr-un turneu prin SUA, dedicat probabil amatorilor de. atat. de.

ma voi retrage acum sa-mi readun fortele psihice si motrice (rasul paralizeaza uneori) pentru a scrie in cele din urma ceva daca nu mai mishto, macar mai putin…pink :D

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “mult “suptces” ca sa zic asa”

 1. Mihai Baboi says:

  N-am vazut, cata rautate. Esti invidioasa pe succesele altora. Succese in “munca” desigur :)) Ti-e ciuda ca prietenul tau invizibil nu se poate prostitua pentru succes :))

  • Alina Manole says:

   te rog! totul pana la prietenul meu invizibil!! si apoi…cine vorbea de prostitutie?! era vorba de suptcese in munci delicate, care necesita precizie….:D

 2. Mihai Baboi says:

  Am inteles, tu esti mai diplomata in declaratii. Bine, ii spunem munca de precizie. Cat despre prietenul tau invizibil, niciodata de rau despre el :)

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes