astazi ma vedeti la…

TV6

am raspuns invitatiei Cameliei Capitanu , un om entuziast si frumos, care realizeaza o emisiune numita Show4U la un post de televiziune on-line. conform prezentarii, emisiunea nu are nimic de-a face cu mondenitatile frivol-botox-iere ale neamului romanesc, ceea ce ma relaxeaza mult.

emisiunea se difuzeaza de la 6 la 7 seara, joia. in direct se vor intampla toate, asa ca…daca doriti sa ma re-vedeti intrati pe site-ul cu pricina sau pe linkul de mai sus.

in alta ordine de idei, nu va faceti planuri pentru 23 octombrie :) si tot in octombrie, daca va era dor de duminici cu folk…

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “astazi ma vedeti la…”

  1. cristina says:

    iar o să ratez concertul :(, dar a treia oară trebuie să fie cu noroc şi să ajung la întâlnirea sub luna pătrată…cu piticul şef :). mă bucur că se reia emisiunea la radio, dar până atunci încerc să fiu la 6 acas…dacă nu va fi traficul de ieri.

  2. dio says:

    abia astept concertul .piticul meu tacanit vrea cu tot dinadinsul sa joace un rentz cu piticul tau alaturi de acel prieten invizibil. mai si tot joaca tontoruiul nelasandu-mi clipa de liniste .asa ca musai sa il aduc pe 23.numa unde si cam de pe la ce ora?

  3. dio says:

    gata am aflat unde. frumos interviu ,frumusica si C>E>C

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes