Brasov anulat

din motive ce nu tin de mine, recitalul de la Brasov nu va mai avea loc. imi cer scuze publicului din Brasov si celor care si-au anuntat venirea la Kronstadt Folk Festival special pentru recitalul de sambata.  voi veni in brasov in toamna, cu un concert care sa respecte muzica pe care o fac si mai ales pe cei care vin sa asculte

6 Replies to “Brasov anulat”

  1. Alina, nu esti singura care primeste lovituri sub centura!!!!!!!!!! BUNUL SIMT oare mai exista asa ceva pe meleagurile noastre????????? Noi VREM dar uratul castiga teren. Oare pana cand si pana unde? Nu cerem mult,we want to be our self!! Spiritul vamii pe care il consideram curat s-a deteriorat si el.Cand totul se comercializeaza dispare simplitatea, curatenia sufleteasca ….Mai vorbim poate ne intalnim la un ceai racoritor!!!!asta asa sa ne treca de vama! pupici Gina

  2. Sunt un brasovean care a fost foarte fericit sa afle ca vei cinta la Brasov. Am aflat tirziu ca nu se va mai tine recitalul si am asteptat pina la final.

    Sper ca in toamna vom afla cit mai multi despre concert si daca mai ajuta la ceva, imi cer scuze ca si brasovean, pentru ca am ajuns ca si in Brasov sa nu ne tinem de promisiuni. (am inteles ca organizatorii au schimbat conditiile contractuale).

    Astept sa te auzim la Brasov.

  3. Legat de seriozitatea organizatorilor de festival.
    ” Stimati Clienti, Organizatorul festivalului Folk Maraton din data de 14 octombrie 2010 , anunta ANULAREA acestuia ! ”
    Cei de la care am cumpărat bilete mi-au trimis acest mesaj. 🙁
    ……
    Asta este. Aștept concertele din cluburi.
    Numai bine.

    1. Draga Cristina, eu ce sa mai zic?! Daca iti place Luna patrata, te astept sambata in Bucuresti la Clubul Taranului. Sa ne auzim cu sanatate!

  4. vinnn…..
    Am avut parte de o săptămână în natură, plină de luni în anumite faze dar o lună pătrată ar completa albumul. Și pe lângă aer curat și frumusețile naturii, bateriile mele au nevoie și de emoție, poezie și puțină chitară.
    Îmi iau piticul și bicicleta, și semnez condica. :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *