soare consecutiv

e a doua zi cu soare, consecutiv cum ar veni. in drumurile recente am vazut copaci infloriti cum trebuie, plini, aproape “zemosi” de alb sau roz. in curand vom pleca din nou si mi-e drag de omul care sunt cand vad verde, cand ma rup de asfalt. am visat asta-noapte o incurcatura cu niste masini si o aglomeratie enorma intr-un aeroport care ma ducea spre lisabona. visul meu de a merge in portugalia s-a indeplinit anul trecut, printr-o minunata Intamplare, acum visez sa ma intorc, desi e prea putin probabil.

in ultima vreme ma furnica un gand legat de un proiect nou in care sa ma implic. e de la primavara, de la surplusul de  energie. am invatat enorm de multe in ultimii 10 ani, de la sociologie la management, de la publicitate la cantat, de la cercetare la productie, design, comunicare. acum simt nevoia de ceva nou si-n plus si iata-ma cautand proiecte cu skepsis. ceva idei?!

e a doua zi cu soare, consecutiv cum ar veni.  imi bag radacina in albul din copaci, e singura sansa :)

sa fitit Frumosi si Buni!

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “soare consecutiv”

  1. Ank says:

    Buna…am o intrebare….ai cantat o melodie in concert ceva cu foste iubiri….ceva de genul “tu erai mai inalt”….imi poti spune cum se numeste melodia si daca o gasesc undeva?
    Multumesc…

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes