dragostea ca hartia igienica

(aceasta insemnare nu este adresata pudibonzilor si celor cu inteligenta submedie)

cand se termina, se termina. si detergentul, si demachiantul, si dragostea. oricat ai incerca sa scuturi punga, recipientul, mintea, lucrurile astea au la un moment dat un final.
cel mai nasol e cand nu mai ai hartie igienica, panica e mai mare, nevoia preseaza. ca si in procesul de digestie, dragostea creeaza dependente inconstiente, care dau un ritm vietii tale. si la un moment dat, “suportul” pe care sta rezolvarea problemelor tale, e gol. bine, daca esti pregatit, ai macar o rezerva. dar asta inseamna sa rationalizezi procesele prea mult.
cum ar veni, atunci cand dragostea si hartia igienica se termina, e tragic. si, cum ar zice andra, daca n-ai una sau alta de calitate, ranesti locul sensibil.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “dragostea ca hartia igienica”

  1. Lena says:

    Foarte buna comparatia si foarte adevarata… din pacate… numai ca fara dragoste sau fara un iubit se mai poate trai, fara hartie igienica in momente strategice, chiar nu…

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes