concerte fara bilet pentru prietenii invizibili si piticii vostri

periplul de aseara a fost frumos, pe cat am reusit sa acopar, adica doar 2 din 4 evenimente care ma interesau. culmea e ca ajunsa acasa am mai avut timp si de citit, laure adler in continuare, am ajuns la capitolul adulter in perioada 1830-1930. pedepse diferentiate pentru femei si barbati: inchisoare pentru sotiile infidele, nicio pedeapsa pentru sotii adulterini. nu ca azi ar fi altfel, daca inlocuim sentinta “inchisorii” cu “judecata gurii lumii” , care acuza femeia mai mult decat barbatul, naiba stie de ce :)

ascult emisiunea cu adrian berinde, inregistrarea e pusa pe site-ul de la lynx. (fac rar lucrul asta, niciodata cand e vorba de emisiuni fara invitat. de rusine, evident :)  nici piesele cu mine nu le ascult, din aceleasi motive). marti, pe 20, ziua va sta tot sub semn Berinde, de data aceasta teatru. nu mai insistati, nu mai sunt locuri :)

duminica la radio, am anuntat deja, vine Mishu Calian cu echipa fantastica, numita mai nou MAYA. ii vei putea auzi in orice zi intre duminica si miercuri, live, in concertele din Iron City. daca sunteti comunicatori de informatie va asteptam mai ales duminica. jurnalisti adica. maratonul cu maya = mayaton si inseamna muzica de calitate, nu experiment muzical. trust me!

ce sa mai scriu?!  daca aveti prieteni in iasi sau suceava si credeti ca ii merit, dati-le de stire ca venim pe acolo, eu, adi, teddy sa facem luna patrata. si sa-si aduca si piticii si prietenii invizibili, ei sunt scutiti de bilet :)

e vineri, soare cu dinti si o masea cariata, inca mi-e bine dupa seara de aseara. in plus, au intrat niste vesti bune, asta ca sa moara de ciuda aia de n-au ce face si se plictisesc alaturi de propriile frustrari.

fiti buni

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “concerte fara bilet pentru prietenii invizibili si piticii vostri”

  1. Alinutza says:

    cand cand cand…am multi prieteni care abia te asteapta….te asteptam cu totii cu drag la Iasi….pe cand concertul??:DD:D:D:D:D:

  2. Alinutza says:

    gata am vazut..pe 22:)…we’ll be there

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes