vine, cum sa nu vina?!

mai sunt 12 ore si gata 2009. in 2008, pe 31 decembrie, eram mai putin din toate. e de bine deci ca anul asta am mai crescut putin. am adaugat carti memoriei, am adaugat oameni, am scos falsitati, am plusat, am riscat, am iubit, n-am iubit, am visat (am avut si cosmaruri 3 saptamani la rand, dar am uitat deja), am calatorit in tara, am vazut si simtit portugalia, m-am indulcit la bruxelles, am cantat, am scris, am muncit, si da, inca un rid a devenit vizibil. suma tuturor celor de mai sus si inca altele m-au adus in fata voastra, prieteni stiuti sau cunoscuti aici si la concerte.

va doresc Frumos si Bun. macar de 2010 ori in cele 12 luni ale anului ce vine. si mie-mi doresc la fel.

You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “vine, cum sa nu vina?!”

 1. lucianb says:

  Ganduri bune! Abia astept sa te mai vad la un concert. Pe tine si pe piticii tai :)

 2. Hurri says:

  Un an nou fericit, then! :)

 3. emilia says:

  Un An Nou fericit! si cel putin la fel de bun ca 2009 :)

 4. Anda Popescu says:

  La multi ani cu multe cantari! :-*

 5. marianafolk says:

  la multi ani si un an nou plin de pitici si incoronat de o luna patrata cu care numai tu stii sa ne atingi inimile

 6. Madi says:

  La multi ani si din partea mea si astept cu nerabdare sa te vad din nou. :) Recunosc, nu sunt o fana de prea mult timp pentru ca te-am vazut prima data toamna asta, la un festival din Tulcea. Dar am plecat de acolo extrem de incantata si cu versurile Piticului rasunandu-mi in cap :) Ai niste melodii foarte frumoase si, pe langa asta, cred ca esti unul dintre putinii artisti pe care iti face mare placere sa-i asculti si vorbind, nu numai cantand. Tine-o tot asa, cu siguranta esti pe drumul cel bun!

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes