Luna Patrata din nou la radio

[singlepic id=67 w=220 h=140 float=left]Din aceasta duminica, tot de la 4 la 6, reincepe seria de editii de muzica folk (si derivatele acustice care se subscriu genului la ora asta) de la Radio Lynx. “Luna Patrata” is back asadar, ca rasfat muzical de duminica. Cu subsemnata pe post de realizator si prezentator.

Accesul catre emisiune e usor: tastezi www.radiolynx.ro si, de la 4, ne si vedem nu doar ne auzim.

Daca intri pe chatul emisiunii atunci poti socializa linistit cu iubitori de folk ca si tine (mai apar si exceptii, ignorati-le). Daca asculti emisiunea vei fi la curent cu concertele de folk si poti participa si la concursuri. Gata! Ma retrag spre pregatire de show. Mi-e taaare dor de butoane ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Luna Patrata din nou la radio”

 1. flori says:

  duminica asta am ratat, pentru ca am fost plecata prin dulcili targ al studentiei mele.

  de duminica viitoare insa…nu mai ratez nimic
  in acest scop, te rog sa-mi mai trimiti cate un “remember” pe mess:)

 2. Euxiniu says:

  Faină tare emisiunea. Stau şi o ascult cu plăcere, deşi aş putea la fel de bine să îmi pun piesele alea şi în alt context, numai că…..Luna Pătrată dă un altfel de gust muzicilor. un 10 cât un covrig copt de la mare.

  • Alina Manole says:

   euxiniu, multumesc. duminica se anunta invitati in emisiune si in premiera un album de folk ce urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lunii octombrie
   sa ne reintalnim cu bine si pe undele virtuale :)
   multumesc de covriiig…!

 3. Euxiniu says:

  apăi duminecă ghie la patru, ba chiar patru fără, să nu pierdem gingălu,promit că fac urechile cât parabolicele. mai vrei covriji? că mai am.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes