Concurs fara premii. Just for Music&Fun

[singlepic id=30 w=250 h=174 float=left]Astazi e LUNI! Si asa cum am promis, furnizez solutia concursului….

Doi dintre prietenii mei care mi-au scris pe mess au fost, unul la fix, altul pe aproape de raspuns. Restul ati tacut, bestiilor 🙂 Asadar, Florin de la Cluj...ai stiut raspunsul iar tu Gabi, l-ai intuit frumos. Lia, Edy...multam ca ati si glasuit :)

Piesa oferita spre ascultare se numeste Autobiografie. Ii apartine lui Nicu Alifantis. E prezenta pe albumul denumit generic “masina de scris” (stiti voi, coperta aceea cu o masina de scris, dar care masina nu constituie si titlul de album…). Anul 1984

Mi-a venit o pofta de un concurs. Fara premiu. Just for Music&Fun!

Cine imi poate spune a cui este piesa daruita voua spre ascultare mai jos? Si eventual ceva date referitoare la fragment?

Voi lasa concursul activ pana luni. Toate comentariile vor fi aprobate luni, ca sa nu apara acuze (la un concurs fara premiu?!) cum ca un raspuns le-a influentat pe celelalte. Ascultati si ganditi-va cine-ar putea sa fie. Va invit!

[mp3]http:////blog.alinamanole.ro/wp-content/uploads/2009/05/concurs fara premiu.mp3[/mp3]

Update: utilizatorii de iexplore sau opera nu pot audia fisierul…acum caut solutii. prima dintre ele ar fi sa va instalati mozilla (oricum e mai fain decat iexplore)

(poza din imagine imi apartine. e o scena fotografiata in curtea muzeului de arta intr-o noapte cu porti deschise. nu m-am putut stapini sa nu o prelucrez putin…)

9 Replies to “Concurs fara premii. Just for Music&Fun”

  1. Of! Oricat de atent as asculta, nu imi dau seama. Se pare ca nu prea am cultura muzicala. Imi pare rau! Astept cu interes dezvaluirea autorului piesei. Este superba. Cu drag, Lia

    1. Lia, concursul e just Music&Fun….Esti prima care a scris un raspuns ! A recunoaste ca nu stii ceva…nu oricine poate!! Si nu e vorba de cultura muzicala aici, pe care stiu ca o ai, slava cerului!!! Multumesc mult de raspuns si de sinceritate!

  2. Hm……….greutz……am ascultat-o de vreo 15 ori inregstrarea dar tot ce pot spune despre ea e ca e luata de pe un vinil::( ..si ca e fosrte misto..astept deznodamantul…. Cu drag Edy

  3. Şi eu mă declar învinsă.
    Rămâne senzaţia de James Bond combinat cu un strop de Chopin cu chef de experimente, dar care se schimbă brusc în altceva.

    Parcă văd că e din categoria lucrurilor faine pe lângă care trecem fără să ne dăm seama.

  4. Eu nu am reusit sa deschid fisierul cu melodia in timp util. Dar imi place ideea concursului. Vom cistiga cu totii “cultura muzicala”. Ce-ar fi sa continuam?

    1. hm…eu tot incerc sa rezolv problema auditiei si in alt browser decat mozilla…dar ma gandesc sa continui 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *