duminica, la radio lynx, emisiune cu invitati speciali!

va scriu acum de la reghin. e a treia zi din periplul de concerte vestice…au fost timisoara, arad, acum astept sa inceapa si ultima seara de festival de aici din orasul chitarilor.
maine ma intorc insa in bucuresti si la emisiunea de la radiolynx voi avea ca invitati doi oameni speciali, care vor veni sa cante live in studio. va vor placea cu siguranta! este vorba de trupa cantos, despre care am mai scris si care suna…Folk cu F mare!

va astept maine, de la 16-18, pentru doua ore de folk. in plus, va voi povesti si din culisele festivalurilor de la arad si reghin! ;) plus experienta timisoreana….stranie :)

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “duminica, la radio lynx, emisiune cu invitati speciali!”

 1. Manu says:

  Super Tare!
  te-am auzit prima data Vineri la Arad! sunt inebunit dupa melodiile tale! SUPER MEGA COOL! Succes in continuare si te mai asteptam la ARAD! :)>-

 2. alinamanole says:

  multumesc, Manu. cu siguranta mai vin, pentru ca si mie mi-a placut atmosfera. :)

 3. cantafabule says:

  Vreau sa te felicit inca o data pentru recentul album, ale carui piese nu le pot deosebi ca si calitate. Pur si simplu totul este la superlativ.
  Felicitari si pentru minirecitalul de la Arad si ma bucur ca a fost foarte bine primit.

 4. Lu says:

  De ce spui ca experienta timisoareana a fost stranie?

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes