joi 00:37

n-am somn. mi-e greata si ma doare capul. de la fumat ar zice prietena mea care s-a lasat de fumat acum ceva vreme. de la nemancat ar zice mama, care indiferent cate mese as avea pe zi tot i se pare ca nu ma hranesc suficient. de la stress ar spune altcineva.
de la mine-s toate – zic io.
azi, joi, e lansarea unui album aniversar, al lui Motzu Pittis, la Casa Radio, la ora 16:00, foaier. e si concert timpuri noi in spice club. e si concert cu Ovi in ArtJazz, e si drum la lynx, cu materiale de pregatire pentru emisiunea de duminica. mai am si de terminat niste chestii legate de munci.
luna octombrie e plina si asta ma bucura. ma simt furnica, adunatoare de resurse pentru scopul declarat al albumului. inca n-am inceput sa caut sponsori, case de productie, distributie. voi face si asta si sper si cred intr-o sansa.

ma gandeam acum…semnul sfarsitului prieteniei cu un om incepe atunci cand nu te mai intreaba ” tu ce mai faci?” sau cand deja ai intrebat tu de prea multe ori ce face el?

intre timp dodo s-a strecurat in dormitor in pat si sfaraie de placere. in timp ce se preface ca doarme.

vine si concertul de pe 7 octombrie, acusi, de reunire gashka, cu ovi si mache. e marti, in cross roads.

cica ieri, adica miercuri, a fost ziua muzicii si a oamenilor in varsta. noroc cu mama ca ea retine toate prostioarele astea care ma mai scot pe mine din ritm. ea mi-a zis la multi ani, i-am zis si eu la multi ani…si acum e joi

buna dimineata

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “joi 00:37”

 1. leonardconstant says:

  Tu, ce mai faci?

 2. corina says:

  Te-as intreba din jumatate in jumatate de ora ce mai faci? cum esti? zambesti? scrii…vrei sa manaanci ceva? etc.Stiu ca e mult prea mult, stiu ca poate nu se cade si ca….oamenii iubesc atentia atunci cand au nevoie de ea…..Dar in soapta mai intreb. Si zambesc! si cred in tine !

 3. alinamanole says:

  Draga Leonard, incerc sa-mi fac piticul fericit. Cel care ma face sa cant.
  Corina draga mea, din jumatate in jumatate de ora?! Tu ai vorbit cu mama?! :)

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes