Concursul Battle of Songs – Niciodata Inger

Battle of songs

Concurs de compozitie. Concurs care s-a prezentat asa:

“Battle of Songs este un concurs de creatie muzicala deschis tuturor compozitorilor/ textierilor/ orchestratorilor din intreaga lume. Scopul Battle of Songs este descoperirea si promovarea de noi talente si a muzicii de calitate.”

Asadar battle of songs. Si o semi-finala in care a intrat si o piesa pe care unii dintre voi o cunoasteti, in varianta ei live, fara alte cosmetizari, si pentru a carei realizare am avut sprijinul unor prieteni: Daniel, Pedros si Ovidiu. Piesa a dobandit titlul final de “Niciodata inger” . E in selectia de 30 de compozitii alese de juriu. De-acum inainte va decide publicul care vor fi cele 12 care vor intra in finala. O veti regasi pe site-ul concursului la urmatorul link

http://www.battleofsongs.com/ro/piesa.php?id=15

Daca va place, votati piesa “Niciodata inger”. Notele sunt de la 5 la 10. Ascultati-le si pe celelalte, toate merita in aceeasi masura atentia voastra. Chestiune de compozitie.

Eu n-o sa fiu ingerul tau, niciodata

Poate-o secunda o sa-ntarzii candva

La telefon o sa sun doar o data

Cat sa aud…..alo, e cineva?

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Concursul Battle of Songs – Niciodata Inger”

 1. Andrei says:

  fix in secunda in care votul meu a fost inregistrat am primit mailu cu insemnare noua…teribila coincidenta

 2. bogdan says:

  salut!
  am si eu niste cantece facute de mine in diverse programe. ma gandeam sa le arat, sa le promovez, sa le cunoasca lumea. as vrea sa stiu care e cea mai rapida si eficienta si bineinteles ne-costisitoare metoda. credeti ca ma puteti ajuta, va rog?
  astept un raspuns.
  multumesc anticipat
  bogdan v.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes