Concert Big Mamou

Daca si numai daca amigdalele mele vor fi mai putin indragostite una de alta si vor reactiona in sfarsit la antibiotice ma veti auzi cantand miercuri in Big Mamou, incepand cu ora 20:00. Sau 21:00. Daca incepe mai tarziu bem si bere. Sau vin, sau vodka. Sau mai bine ceai, da, pentru aia cu antibiotice ca mine. Deci: show-ul lui Mache de la L’Imperfect e miercuri, 24 octombrie 2007. Daca nu-mi trec amigdalele voi mima constiincios pe scena in timp ce Mache va zice versurile de la Luna Patrata. Glumesc, evident. N-o sa cant Luna patrata! Sau da?!
Hai ca febra isi spune cuvantul!
Dragilor, ne vedem in Big Mamou. Imi iau si virusii cu mine, deci nu veti avea nicio scapare. Cine mai vine? Cum cine mai vine? Pai chiar sa nu las loc surprizelor?

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Concert Big Mamou”

 1. Andrei says:

  cum sa nu vii ?…trebuie…e obligatoriu…cu tot cu vocea intreaga si nevatamata…
  sper sa ne vedem acolo… :)

 2. Felicitari!

  Ti-ai sfidat amigdalele cele nesuferite si ne-ai incintat…

  Fix de jurnalul dumitale am dat la intoarcerea din Big Mamou.

  Salutari oficiale
  Vasile I Retrogradul
  Imparatul Utopic al Balcaniei

 3. Andreea I. says:

  Pai in cazul asta bine ca au divortat amigdalele, au revenit la treaba lor si nu au stat in calea unui recital mai mult ca perfect, daca pot spune asa. Per ansamblu, prestatia a fost a real delight, atat a ta cat si a celorlalti “prieteni” din “make si prietenii”.
  In calitate de lider sindical al publicului, ma pronunt… Mai vrem d-astea :)

  Have a nice day :)
  Andreea

 4. alinamanole says:

  A meritat din plin sa nu pot vorbi astazi prea bine :) Atmosfera a fost deosebita, m-am simtit extraordinar. Si eu mai vreau d’astea :)
  Va imbratisez!

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes