back

n-am mai scris de ceva vreme. pentru ca n-am avut. vreme, evident. sunt multe din cele intamplate care mi-au restructurat timpul si energiile. important e insa ca traiesc, si traind pot sa-mi macin creierii, mainile, inima, sufletul, in modurile tolerabile sau mai putin tolerabile pe care le cunosc. altfel as muri prunc pe dinauntru.
multumesc prietenilor care-mi sunt aproape, care-mi spun “ai grija”, care-mi spun “sa-ti fie lumina”, celor care-mi spun ….lucruri ireverentioase, cu drag sau definitiv.

i’m back

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “back”

 1. Andrei says:

  sa fii iubita…nu ne-am mai vazut de mult

 2. bine ai revenit. sper ca esti bine.

 3. Alina Manole says:

  binele e o stare atat de relativa…multumesc de primirea voastra, neasteptata. sa fiti iubiti si dragi cui va priveste sau va asculta sau e prin preajma! va imbratisez

 4. Sarmus says:

  si totusi exista.. binele si frumosul exista.. si nu doar ascunse in suflet .. de acolo vine puterea si speranta de a trai.. ma bucur ca esti bine din suflet.. asa ca un om care a insemnat candva, ceva, pentru tine..

 5. alinamanole says:

  sarmus, nimeni din trecutul meu nu-si pierde semnificatia. asa traiesc eu, intr-o permanenta anamneza. multumesc pentru bucuria ta de a ma sti bine.

 6. Sarmus says:

  (text erased by the owner of this site)
  e mult, mult prea devreme pentru .. Anamnesis …

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes